S.A. „Metalferos” respinge acuzaţiile aduse împotriva sa

43


Sursa imaginii:

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Social

20 Aug. 2020 / 15:19


S.A. „Metalferos” respinge acuzaţiile aduse împotriva sa

S.A. „Metalferos” îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu noile acuzaţii calomnioase lansate în spaţiul public la adresa companiei. Aceasta este reacţia companiei la declaraţiile de astăzi ale procurorului general, Alexandr Stoianoglo.

„Considerăm că procurorul general a fost indus în eroare intenţionat de către anumite persoane cu interes vădit de a calomnia şi de a distruge S.A. „Metalferos”. Ne exprimăm nemulţumirea că toate tentativele noastre din ultimul timp de a obţine o investigare obiectivă a tuturor informaţiilor despre companie s-au sfârşit prin nedorinţa organelor competente de a face acest lucru”, scriu reprezentanţii Metalferos într-un comunicat de presă. 

Aceştia subliniază că toate informaţiile despre pretinsele prejudicii aduse bugetului statului de către S.A „Metalferos” nu sunt constatate de către organe competente, ci se se bazează pe presupuneri şi bârfe. Drept urmare, ei cer organelor fiscale sau altor structuri abilitate să facă investigatiile de rigoare, pentru a contesta toate informaţiile false aduse la adresa companiei.

„S.A. „Metalferos” face apel la corectitudine şi cere investigarea obiectivă a tuturor acuzaţiilor ce se aduc la adresa noastră. Orice declaraţie falsă lansată în spatiul public aduce prejudicii financiare foarte mari întreprinderii, lucru care afectează nu numai angajaţii companiei, ci şi economia Republicii Moldova, în general”, mai menţionează reprezentanţii S.A. „Metalferos”.

Amintim că, în această dimineaţă, Stoianoglo a declarat că schemele care au fost aplicate timp de mulţi ani la SA „Matalferos” ar fi prejudiciat statul cu aproximativ 1,2 miliarde de lei.

 

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.