Selecționata Republicii Moldova a pierdut în fața Sloveniei

61


Chişinău, 7 sep. /MOLDPRES/. Selecționata națională de fotbal a Republicii Moldovei a pierdut ieri seară, cu 1- 0, în fața selecționatei Sloveniei, transmite MOLDPRES.

În cel de-al doilea meci din cadrul Ligii Națiunilor, selecționata moldoveană a pierdut trei puncte în fața selecționatei slovene pe stadionul “Stozice” din Ljubljana, capitala Sloveniei, într-un meci fără spectatori.

Damian Bohar a marcat în minutul 28 al primei reprize, într-un meci considerat de jucătorii moldoveni ca fiind unul “deosebit de greu”. “A fost un meci deosebit de greu, ne-am resimțit după meciul cu Kosovo”, a declarat Vadim Rață.

În același timp, vicepreședintele FMF, Dragoș Hâncu, este optimist. ”Sunt optimist vis-à-vis de meciurile viitoare. În cea de-a doua repriză selecționata Republicii Moldova a făcut un joc bun și a demonstrat că poate scăpa de sindromul fricii”, a declarat Hâncu.

După meciurile avute în deplasare, cu selecționatele din Kosovo și Slovenia, în luna octombrie, echipa națională de fotbal a Republicii Moldova va juca în Liga Națiunilor pe teren propriu.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.