Soluția rapidă și eficientă împotriva coșurilor și a punctelor negre

92

Coșurile și acneea sunt unele dintre cele mai frecvente afecțiuni dermatologice. Fiecare persoană se confruntă cel puțin o dată în viață cu această problemă, indiferent de vârstă și sex. Acneea și coșurile nu ocolesc pe nimeni și, din păcate, cauzează atât suferințe fizice, cât și emoționale. Deși nu reprezintă un pericol major pentru viață, acneea cu toate formele și simptomele ei, de la coșuri și ten gras cu puncte negre, până la pustule și noduli dureroși cu cicatrici, este dificil de tratat.

Inestetice, dar și stânjenitoare, coșurile trebuie tratate, nu înainte însă de a ști totul despre ele: de la cauze și tipuri, până la cele mai eficace tratamente anti-acnee atât naturiste cât și profesionale.
Cosmeticele pentru tratamentul acneei sunt o soluție eficientă și nu foarte costisitoare care te ajută să scapi de coșuri. Un tratament cosmetic implică mai mulți pași care trebuie efectuați în condiții optime de igienă. Primul pas este curățarea tenului prin folosirea unui demachiant pe baza de crema sau gel, în funcție de tipul de ten. După curățare se aplică loțiuni ușor astringențe și antiseptice pentru a calmă tenul, măști sau diverse seruri.
Pentru un tratament rapid și eficient este recomandat remediul natural și eficient – Alkmene Gel corector local cu Ulei de Arbore de ceai

Alkmene Gel corector local anti-spot, 15 ml

– Asigură o îngrijire eficientă locală pentru puncte negre și pustule.

– Ulei de arbore de ceai ulei și ingredient special anti-spot “Cutipure CPR” acționează rapid și eficient. Coșurile și petele cutanate dispar rapid și fără a provoca daune pielii. Previne apariția petelor și cicatricelor postacneice.

– Efect de răcire reduce roșeață și conferă pielii un aspect revigorat.

– Acționează delicat, nu provoacă arsuri.

– Ambalat în tub cu un vârf de silicon extra-subțire pentru aplicarea direcționată și igienică chiar pe zona dorită a pielii.

Mod de utilizare: gelul-corector se aplică direct pe imperfecțiune de 3-4 ori pe zi și se lasă să acționeze.

Gama de produse Alkmene Tea Tree ajută la îngrijirea tenului mixt/gras/acneic. 

Aceste produse nu conțin parabeni, silicon, produse petroliere.

Toate produsele din gama Alkmene le găsiți în rețeaua Farmacia Familiei și Orient.

Doar în luna august puteți beneficia de reducere 30% Alkmene Gel corector local.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.