marți, ianuarie 18, 2022
Acasă Social (sondaj) În care instituții moldovenii au cea mai mare încredere

(sondaj) În care instituții moldovenii au cea mai mare încredere

41


Biserica, președintele țării și primăria le inspiră oamenilor cea mai mare încredere. Aceste rezultate au fost prezentate de Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova în cadrul studiului sociologic „Stratificarea socială în Republica Moldova după trei decenii de independență”.

În continuare, în clasament sunt menționate mass-media, Academia de Științe a Moldovei, armata, poliția, guvernul, sindicatele, CEC, organizațiile internaționale cu sediul în Moldova, ONG-uri, sistemul bancar, parlamentul, justiția și partidele politice.

Vă amintim că președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, este susținut de 25,3 % dintre respondenți, Maia Sandu – de 17,2 %, Renato Usatîi – de 5,8 %, Ilan Șor – de 4,7 %, Ion Ceban – de 3,5 %.

Eșantionul studiului a constituit 1 191 de persoane care au atins majoratul, marja de eroare constituie +-3 %. Cercetarea s-a efectuat în perioada 5-20 august 2020 în 83 de localități.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.