Te confrunți cu călcâie uscate și crăpate? Uită de această problemă!

91

Călcâiele aspre, crăpate şi dureroase sunt o problemă frecvent întâlnită în rândul doamnelor şi domnilor deopotrivă, iar tratamentul acestora se poate dovedi destul de dificil şi costisitor.

Cauzele principale ale crăpării călcâielor sunt reprezentate de purtarea fecventă a sandalelor, igiena incorectă şi carenţa de vitamine şi minerale. Pentru că soarele străluceşte puternic iar temperaturile trec lejer de 30 de grade, hainele vaporoase şi încălţămintea decupată vor ieşi la înaintare.

Pentru a trata rapid călcâiele crăpate destul de dureroase și care oferă un aspect inestetic, îți propunem o soluție simplă și eficientă.

Cu doar doi pași simpli poți scăpa de problema călcâielor crăpate.

PASUL 1. Numis Med Unguent dermatocosmetic cu Uree 25% – Îngrijire specială pentru călcâie uscate, aspre, crăpate. Hidratează intensiv datorită continutului de uree, care contribuie la împiedicarea formării zonelor de piele ingroșată. Este eficient în contact cu pielea crăpată și uscată. Calitatea pielii picioarelor se va îmbunătăți semnificativ încă de la primele aplicări. Cura de tratament durează 21-28 zile.

Ingrediente active:

Panthenol – Acțiune hidratantă, efect calmant și răcoritor.
Glicerina – hidratant intens, ajută la menținerea apei în piele.
Alantoina –accelerează procesul de vindecare și restaurare cutanată, accelerează regenerarea țesuturilor.
Clorura de argint –  stimulează vindecarea pielii și a țesuturilor moi, eimină iritațiile provocate de bacterii si fungi.
Unt de Shea –unt de origine vegetală este extrem de bogat in vitamina A, foarte hidratant și cu proprietăți vindecătoare asupra pielii.
Ceara de albine – protejează pielea împotriva daunelor mediului. Aceasta conține proprietăți antibacteriene, antiinflamatoare și antioxidante puternice.
Uleiul de jojoba – antifungic și antibacterian puternic.
Mod de utilizare: Se aplică zilnic pe pielea picioarelor curată și uscată, în special pe zonele crăpate, aspre și cu pielea îngroșată.
Pentru rezultate mai bune se recomandă utilizarea Balsamului pentru picioare Numis Med cu Uree 10%
PASUL 2. Numismed Balsam pentru picioare cu uree 10% – pentru menținerea pielii sănătoase și prevenirea reapariției crăpăturilor.
Mod de utilizare: Se aplică zilnic pe pielea curată și uscată a picioarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.