ULTIMA ORĂ / Navalnîi și-a recăpătat pe deplin cunoștința și și-a amintit evenimentele dinaintea otrăvirii

46Politică
10 Septembrie 2020, ora 09:34


 

Politicianul Alexei Navalnîi și-a revenit complet și și-a amintit de toate evenimentele dinaintea otrăvirii, chiar în momentul în care a leșinat în toaleta avionului, relatează The Insider, citând surse.


Potrivit lui Der Spiegel, în clinica germană „Charite”, unde se află Navalnîi , securitatea a fost mărită – Insider notează că au anunțat un „cod roșu” de amenințare după ce s-a dovedit că memoria politicianului a fost restabilită.


Au început să le permită vizitatorilor să-l vadă pe Navalnîi – înainte, numai medicii și soția sa aveau voie să intre în camera lui. 


Insider scrie că, potrivit medicilor, din punct de vedere fizic Navalnîi se va putea recupera cu 90%, iar din punct de vedere psihic s-a recuperat deja complet.

https://theins.ru 

Copyright © 2006 – 2020 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram

loading…


blog comments powered by

Internațional
10 Septembrie 2020, ora: 12:23

Președintele Trump despre răspunsul inițial la pandemie: ”Nu am vrut să panichez lumea, sunt liderul țării, nu pot să sar în sus și-n jos și să sperii oamenii”

Președintele SUA, Donald Trump, a explicat joi într-un interviu pentru Fox News de ce a minimalizat intenţionat gravitatea situaţiei create de noul coronavirus la debutul pandemiei.


(
)

Citeşte tot articolul

Horoscop
10 Septembrie 2020, ora: 11:47

Încep toamna cu stângul: ce ZODII au ghinion din septembrie

 Toamna aproape se instalaează, iar atmosfera de melancolie începe să își facă simțită prezența. Deși acest anotimp ar trebui să ne aducă mai mult spor în toate acțiunile noastre, dar și o atitudine pozitivă, doar anumite zodii se vor bucura de noroc și de o…


(
)

Citeşte tot articolul

Sănătate
10 Septembrie 2020, ora: 11:43

Cea mai rapidă cură de slăbire: DIETA cu lămâi. Așa slăbeşti un kilogram pe zi

 Ştim că lămâile au multă vitamina C şi întăresc sistemul imunitar, dar ele au şi un efect spectaculos asupra…Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.