Un accident a avut loc dis-de-dimineață în Ungheni. Șoferul – blocat în mașină

48


În dimineața zilei de astăzi, 14 august, salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident de circulație, care a avut loc în raionul Ungheni, între localitățile Rezina și Cetireni.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 04:44. Potrivit datelor înregistrate, autovehiculul de model Volkswagen Passat a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac. În urma impactului, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 26 de ani, a rămas blocat în autoturismul avariat.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori. Angajații IGSU din raionul Ungheni au efectuat deblocarea promptă a sinistratului. În urma accidentului, bărbatul a suferit diverse traumatisme – fiind transportat de echipajul medical la spitalul raional, pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de poliție. În ultimele 24 de ore, pompierii și salvatorii IGSU au intervenit în 73 de situații de risc.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.