Un bărbat din Căușeni a ajuns la spital cu arsuri după ce a testat cu un chibrit butelia de gaz

0


Chişinău, 7 sep. /MOLDPRES/. Un bărbat în vârstă de 54 de ani a suferit combustii termice de gradul II ale gambelor și a ajuns la spital, după ce a încercat să testeze cu un chibrit aprins butelia de gaz. Cazul a avut loc într-o casă de locuit din localitatea Ursoaia, raionul Căușeni, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:21. Incidentul a avut loc în bucătăria locuinței în timp ce bărbatul a aprins un chibrit pentru a verifica dacă butelia este funcțională. Flacăra emanată i-a provocat arsuri.

La fața locului au intervenit pentru investigații angajații IGSU și ai Inspectoratului teritorial de poliție. Cazul este cercetat.

În acest context, pompierii îndeamnă populația să nu utilizeze butelii de gaz în încăperi, dar să le amplaseze în exterior în dulapuri metalice la distanțe sigure de locuință.

Foto: IGSU

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.