sâmbătă, septembrie 25, 2021
Acasă Economie Un Bitcoin costă deja mai mult de 10 000 $? Vezi care...

Un Bitcoin costă deja mai mult de 10 000 $? Vezi care e valoarea altor criptovalute

44


Investițiile în criptovalută sunt un trend care capătă tot mai multă popularitate pe piața bursei de valori. AllCOINcap este platforma digitală destinată celor care  care cuprinde noțiunile de bază despre domeniul criptovalutar.

Aici poți găsi atât detalii actualizate despre preț și capitalizarea pieței pentru orice criptovalută, cât și ultimele noutăți din domeniu și analizele experților din domeniul criptovalutei, dar și evenimentele anului 2020.

Fiecare dintre cele 2 600 de criptomonede de pe piața bursei criptomonetare oferă informații utile integrate în grafice, analize tabelare. Cele mai populare criptomonede, Bitcoin (BTC) și Etherum (ETH), contrar tuturor predicțiilor analiștilor, au înregistrat creșteri istorice.

Bitcoin a trecut de 10 000 $, iar Etherum a crescut cu peste 400 $. Mai mult, pe piața bursei de valori deja sunt în circulație peste 18 milioane de monede Bitcoin, iar tu îți poți începe investiția în Bitcoin și de la 100 de lei. Da, e posibil!

Allcoincap îți mai pune la dispoziție un cryptocurrency converter care te ajută să convertești în timp real prețurile dintre oricare două valute. Acest calculator ia prețul actualizat al Bitcoin-ului sau Etherum-ului direct de la agențiile de schimb criptovalutar și îți calculează valoarea acestuia în orice valută selectată de tine.

Avantajul unui convertor online pornește de la datele schimbului valutar reînnoite la fiecare opt secunde. Dacă te hotărăști să convertești monedele Etherum în Bitcoin, este important să ai la îndemână prețurile în timp real, 24/24. Widget-ul convertorului AllCoinCap poate fi instalat direct pe site-ul tău, iar vizitatorii pot converti direct Bitcoin in USD sau Etherum în EUR și, de ce nu, chiar și Etherum în Bitcoin.

Lunar, se organizează evenimente de tip conferințe, expoziții, dar și interviuri cu diverși experți, analiști și investitori. Pandemia de COVID-19 a forțat replanificarea sau chiar trecerea acestora în mediul online. Astăzi, nu mai e nevoie să mergi în Germania sau SUA ca să participi la o conferință despre criptovalută. Mai multe evenimente poți vedea aici: https://allcoincap.com/cryptocurrency-events.

Poți participa online din orice colț al lumii dacă ești conectat la internet. Imaginează-ți că, în 2020, poți participa gratuit la o conferință pentru care, în 2019, s-a stabilit un preț pe bilet de 400-1 000 $. Informația gratuită este la un clic distanță.

Nu uita, fiecare succes pornește de la o idee! Informația o găsești pe Allcoincap.com!Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.