Un nou talk-show la Jurnal TV, Trigger

73


Jurnal TV are o nouă emisiune, cu denumire neobișnuită. ”Trigger” este un mecanism, care declanșează un proces, spun gazdele talk-show-ului, comentatorii politici Victor Ciobanu, Stela Jantuan și Alexei Tulbure.

VICTOR CIOBANU, moderator: “Ceea ce va fi nou în acest talk-show este că ne propunem să schimbăm un pic abordările, să schimbăm unghiului de vedere asupra fenomenului politic din Republica Moldova, ori procesul politic nu permite unele interpretări univoce. El este multidimensional și noi ne vom strădui împreună cu telespectatorii să vedem și ”partea opusă a Lunii”.”

STELA JANTUAN, moderator: “Sigur că noi vom apărea într-o nouă ipostază pentru telespectatori. Noi ne-am propus un proiect, în viziunea mea, destul de ambițios și chiar cu o denumire neobișnuită pentru telespectatori.”

ALEXEI TULBURE, moderator: “Emisiunea va fi în limba rusă. Noi vrem să atragem în discuții și dezbateri publice asupra celor mai importante probleme din țară și concetățenii noștri care vorbesc și înțeleg mai prost limba română.Emisiunea se numește ”Trigger”. ”Trigger” este un mecanism care declanșează un proces, o altă viziune, o altă optică asupra lucrurilor.”

În fiecare zi de vineri, începând cu ora 20:00, urmăriți talk-show-ul „Trigger” doar la Jurnal TV.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.