Unele episoade ale dosarului privind frauda bancară vor fi deferite justiției. Anunțul Procuraturii

43


Procuratura Anticorupție (PA) va deferi justiției unele episoade vizând frauda bancară. Anunțul este făcut în urma perpetuării în spațiul informațional a unor date cu privire la pretinse sechestre solicitate de procurori în raport cu administrația unei bănci, informează Procuratura Generală.

Responsabilii de la PA spun că acțiunile de urmărire penală în dosarul vizând frauda bancară continuă, iar investigațiile procurorilor poartă un caracter strict legal.

„Eforturile oamenilor legii sunt orientate spre documentarea, în limitele legislației procesual-penale, identificarea și tragerea la răspundere penală a tuturor celor implicați în devalizarea sistemului național bancar și nu în ultimul rând – recuperarea prejudiciului cauzat statului și cetățenilor”, precizează procurorii.

Despre episoadele vizând frauda bancară deferite justiției – instituția spune că va informa suplimentar, în limitele permise de rigorile legii, pentru a nu afecta desfășurarea în continuare a investigațiile pe acest caz.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.