Universitatea de Stat din Moldova a lansat o campanie de Crăciun

0


Chişinău, 1 dec. /MOLDPRES/. „Cu drag din inimile USM-iste” este genericul unei campanii de Crăciun, lansată în contextul sărbătorilor de iarnă de Universitatea de Stat din Moldova (USM), în colaborare cu Biserica „Întâmpinarea Domnului”.  Scopul acţiunii constă în colectarea de donații pentru copii aflați în centrele de plasament și persoane în etate, transmite MOLDPRES.

Campania se va desfășura în perioada 1 decembrie 2021 – 14 ianuarie 2022. „Doritorii de a se alătura campaniei noastre pot dărui jucării, rechizite, cărți, fructe, dulciuri, alimente ambalate, haine și/sau încălțăminte, produse igienico-sanitare. Articolele vestimentare și/sau încălțăminte nu trebuie să fie neapărat noi, însă trebuie să fie într-o stare bună, să se preteze pentru un cadou de sărbători”, indică USM.

Cadourile pot fi aduse între orele 10:00 – 16:00, la Biserica „Întâmpinarea Domnului”.

„Suntem siguri că împreună cu generozitatea care caracterizează în permanență inimile USM-iste putem aduce feeria sărbătorilor de iarnă în sufletele semenilor noștri”, conchide un comunicat al universității.

Foto: USM 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.