Vicepremierul Cristina Lesnic a fost testată pozitiv cu COVID-19

46Politică
24 August 2020, ora 14:47


 

Vicepremierul pentru Reintegrare Cristina Lesnic a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și se află în tratament la domiciliu. Potrivit unui comunicat publicat pe 24 august de Biroul Politici de Reintegrare, Cristina Lesnic urmează tratamentul în corespundere cu indicațiile medicilor, care urmăresc evoluția simptomatică.


„Coronavirusul nu alege și suntem cu toții expuși riscului de a ne infecta. Îndemn încă odată toată populația să respecte regulile de protecție anti-epidemiologică pentru a se proteja pe sine, familiile sale și a nu supune riscului pe cei din jur”, a declarat Cristina Lesnic.


În această perioadă, Biroul Politici de Reintegrare își va exercita toate funcțiile în continuare, una din priorități fiind asigurarea începutului anului școlar în siguranță în toate instituțiile de învățământ cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană și Zona de Securitate.


O parte dintre angajații Biroului au revenit astăzi din concediile anuale, iar cei care au fost în posibil contact urmează a fi testați la COVID-19.


 

Copyright © 2006 – 2020 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram

loading…


blog comments powered by

Istorie
24 August 2020, ora: 22:02

de
George Mărzencu

Memorialul sovietic de la Șerpeni, înălțat dintr-o minciună bolșevică gogonată / DOCUMENTE EXCLUSIVE

Fără îndoială războiul prin acele părți a fost. Dar a fost altfel decât ni l-a prezentat propaganda URSS, țară de la care Republica Moldova s-a desprins în august 1991, prin independența sa, crezând că se desprinde și de ideologia bolșevică…


(
)

Citeşte tot articolul

Politică
24 August 2020, ora: 18:12

CIFRELE NU MINT! 84,5% din cetățenii cu vârsta cuprinsă între 18-29 de ani nu au ÎNCREDERE în Igor Dodon

Majoritatea cetățenilor de etnie rusă declară că au încredere în Igor Dodon în timp ce 77% din moldoveni/români nu au încredere în el, conform Barometrului Opiniei Publice realizat de IPP.


(
)

Citeşte tot articolulSource link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.