miercuri, ianuarie 26, 2022
Acasă Politică Viceprim-ministra pentru reintegrare, Cristina Lesnic, a fost testată pozitiv la COVID-19: „Coronavirusul...

Viceprim-ministra pentru reintegrare, Cristina Lesnic, a fost testată pozitiv la COVID-19: „Coronavirusul nu alege”

41


Biroul politici de reintegrare informează că Cristina Lisnic a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și se află în tratament la domiciliu. Viceprim-ministra pentru reintegrare urmează tratamentul în corespundere cu indicațiile medicilor, care urmăresc evoluția simptomatică.

„Coronavirusul nu alege și suntem cu toții expuși riscului de a ne infecta. Îndemn încă o dată toată populația să respecte regulile de protecție antiepidemiologică pentru a se proteja pe sine, familiile sale și a nu supune riscului pe cei din jur”, a declarat Cristina Lesnic.

În această perioadă, Biroul Politici de Reintegrare își va exercita toate funcțiile în continuare, una dintre priorități fiind asigurarea începutului anului școlar în siguranță în toate instituțiile de învățământ cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană și Zona de Securitate.

O parte dintre angajații biroului au revenit astăzi din concediile anuale, iar cei care au fost în posibil contact urmează a fi testați la COVID-19.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de TelegramRO și RU.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.