VIDEO Bătaie violentă între vacciniști și anti-vacciniști, la Paris

0Lumea
14 Septembrie 2021, ora 06:59


 Mii de oameni au protestat în Franța față de permisul sanitar care este obligatoriu la intrarea în restaurante și centre comerciale. La Paris și în alte orașe, manifestațiile au devenit violente. La Toulouse, în Franța, cei care se opun vaccinării s-au luat la propriu la bătaie cu cei pro-vaccinare. Incidente au avut loc și în Grecia, la Salonic, notează Digi24.ro.

Bărbați cu bâte i-au atacat pe cei care protestau față de certificatele Covid-19 la Toulouse. Scenele violente au aut loc sâmbătă, după ce în întreaga țară au fost organizate marșuri împotriva permiselor de sănătate. Documentul ce dovedește că o persoană a fost vaccinată este obligatoriu pentru a intra în locuri precum restaurante, baruri, cinematografe sau muzee.

Copyright © 2006 – 2021 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram


blog comments powered by

Actualitate
14 Septembrie 2021, ora: 08:14

SOCAR şi Vitol au convenit să transporte petrolul turkmen prin Oleoductul Baku-Tbilisi-Ceyhan

 Anterior, petrolul turcmen era transportat de cisterne prin râurile și porturile maritime ale Rusiei la Novosibirsk. Din octombrie este planificat transportul acesteia în Europa prin oleoductul Baku-Tbilisi-Ceyhan.


(
)

Citeşte tot articolul

Actualitate
14 Septembrie 2021, ora: 08:07

Primarul General al Chișinăului propune întocmirea „panoului rușinii”

 Antreprenorii, agenții economici care nu-și onorează angajamentele față de Primărie și locuitorii capitalei riscă să fie incluși într-o listă a rușinii de către municipalitate.


(
)

Citeşte tot articolul

Actualitate
14 Septembrie 2021, ora: 07:48

Vremuri rele pentru contrabandiști: La Edineț a fost reținut un avion ucrainean cu țigări de contrabandă

În baza unei informații operative privind survolarea ilegală a spațiului aerian ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră au acționat prompt în această dimineață reușind reținerea unui avion de model AN 24 în proximitatea localității…Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.