duminică, octombrie 24, 2021
Acasă Politică (video) „Ceea ce se întâmplă acum acolo, sunt lucrurile lor interne”. Prima...

(video) „Ceea ce se întâmplă acum acolo, sunt lucrurile lor interne”. Prima reacție a lui Igor Dodon privind protestele din Belarus

56


În cadrul emisiunii „Președintele răspunde”, Igor Dodon spune că urmărind evenimentele din Belarus își amintește de protestele din 7 aprilie 2009, de la Chișinău. 

După ce președintele Republicii Moldova i-a adresat mesaj de felicitare lui Aleksandr Lukașenko cu obținerea noului mandat, mulți cetățeni s-au arătat indignați de acest fapt.

În cadrul emisiunii, Igor Dodon vine cu o reacție zicând „unii din voi spun «bravo» că i-am transmis felicitări, alții spun că e rău. În primul rând, conform regulilor de protocol, președintele trebuie felicitat.”

Iar despre proteste spunând că „ceea ce se întâmplă acum acolo, sunt lucrurile lor interne”.

Adăugând totodată următoarele, „mulți din voi țin minte lozincile că Totul va fi bine! Super! Ce s-a întâmplat de fapt? Au venit și au furat un miliard de dolari, a început un război între oligarhi, apoi au mai furat ceva… Așa a fost în acești 10-11 ani. Au incendiat Președinția, din 2009 până în 2018 a stat în paragină. Simbolul revoluției… Eu cred că aceasta a fost cea mai neagră pagină, după Transnistria, pentru istoria noastră modernă”, a spus Igor Dodon în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

https://www.youtube.com/watch?v=4CP24cp31fsSource link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.