miercuri, ianuarie 26, 2022
Acasă Politică (video) Maia Sandu îl avertizează pe Igor Dodon: „Nici să nu încerci...

(video) Maia Sandu îl avertizează pe Igor Dodon: „Nici să nu încerci să furi votul cetățenilor”

52


Maia Sandu a declarat în cadrul unui briefing de presă că echipa sa nu îi va permite președintelui Igor Dodon să fraudeze alegerile prezidențiale din această toamnă. Lidera PAS a veni cu un apel la toți cetățenii moldoveni ca să fie responsabili și să reclame toate încălcările care vor fi observate.

„Nici să nu încerci să furi votul cetățenilor. Noi suntem mai mulți și mai puternici și ne vom apăra drepturile. Dodon nu și-a făcut nici una din promisiunile făcute. În aceste zile primim tot mai multe semnale de încercările lui Igor Dodon de a frauda alegerile. Dodon încearcă să împiedice voturile diasporei. Încearcă să obstrucționeze deschiderea secțiilor de vot în orașele unde se află cetățenii noștri. Din informațiile pe care le avem Igor Dodon preconizează să plătească peste 2 milioane de euro pentru a cumpăra voturile cetățenilor din stânga Nistrului”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS a spus că echipa  sa a învățat lecțiile din alegerile precedente și nu le vor mai repeta. Iar în acest an vor avea observatori la  toate secțiile de votare.

Amintim că, până în prezent, nouă candidați au depus actele de înregistrare pentru scrutinul din 1 noiembrie.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.