miercuri, decembrie 1, 2021
Acasă Politică (video) Năstase a prezentat soluțiile strategice ale Platformei DA privind soluționarea problemelor...

(video) Năstase a prezentat soluțiile strategice ale Platformei DA privind soluționarea problemelor agriculturii în contextul calamităților naturale

47


Este vorba despre un set de măsuri sistemice, care urmează să fie implementate imediat și concomitent, în vederea creării unui sistem sustenabil de prevenire și combatere a hazardurilor naturale în agricultură: irigarea masivă a terenurilor agricole, asigurarea în agricultură, împădurirea țării.

„Platforma DA reiterează importanța strategică enormă a domeniului agricol pentru Republica Moldova și necesitatea implementării unor politici durabile, eficiente și sustenabile în agricultură. Doar astfel satele noastre vor fi apărate în fața fenomenului depopulării și exodului masiv, iar țara – în fața pericolului prăbușirii securității alimentare naționale.

Apelul nostru către toate forțele politice din Republica Moldova este acela de a veni alături de agricultori, de problemele și nevoile lor!” spune Andrei Năstase.

Soluțiile strategice ale Platformei DA privind soluționarea complexă a problemelor cronice ale agriculturii în contextul calamităților naturale.Este vorba despre un set de măsuri sistemice, care urmează să fie implementate imediat și concomitent, în vederea creării unui sistem sustenabil de prevenire și combatere a hazardurilor naturale în agricultură: irigarea masivă a terenurilor agricole; asigurarea în agricultură; împădurirea țării. Platforma DA reiterează importanța strategică enormă a domeniului agricol pentru Republica Moldova și necesitatea implementării unor politici durabile, eficiente și sustenabile în agricultură. Doar astfel satele noastre vor fi apărate în fața fenomenului depopulării și exodului masiv, iar țara – în fața pericolului prăbușirii securității alimentare naționale.Apelul nostru către toate forțele politice din Republica Moldova este acela de a veni alături de agricultori, de problemele și nevoile lor!

Geplaatst door Andrei Nastase op Vrijdag 21 augustus 2020Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.