video | Nouă copii au rămas fără acoperiș deasupra capului după ce un incendiu le-a mistuit locuința. „Am mai avut o casă, dar tot a ars”

49


O familie cu nouă copii din Drochia a rămas fără acoperiș deasupra capului după ce un incendiu a mistuit locuința în care locuia, relatează nordnews.md. Maturii spun că acum 16 ani ei au suferit un caz similar.

Mama povestește că atunci când au izbucnit flăcările era la biserică și a fost telefonată de una dintre fiice, care a anunțat-o despre cele întâmplate. Când a ajuns, în jur se adunase lume, iar vecinii i-au spus că micuții nu se află în interior.

Acum, picii se află la sora mai mare, care are o casă cu o singură odaie. Copiii au relatat presei locale că nimic nu prevestea nenorocirea. Potrivit lor, în dimineață când s-a produs tragedia ei au mers la joacă, iar când s-au întors casa era deja cuprinsă de fum și nu li s-a mai permis să intre.

Până acum, un grup de voluntari s-a adunat pentru a le da o mână de ajutor și a făcut ordine. Acești își propun să facă tot ce le stă în puteri pentru a oferi speranță acestor persoane.

Tatăl familiei povestește că tot ce avea în casă a ars, inclusiv mobilă, haine, tehnică și produse. Familia este disperată și solicită ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a putea începe o viață nouă, mai ales că mama poartă sub inimă încă un copil. Cei care vor să îi ajute pot telefona la numărul 067373413.

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.