Zvonuri. Voronin ar urma să fie candidatul pe care va miza cu adevărat Șor la alegerile din toamnă

71Politică
30 August 2020, ora 12:39


 

Mai multe canale de telegram au scris în acest week-end că liderul PCRM, Vladimir Voronin, ar putea fi candidatul susținut indirect de Ilan Șor la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.


„Nimic nu mai este imposibil după apariția lui Valeriu Ostalep în rol de moderator la o emisiune de la postul Orhei TV, care aparține lui Șor. Eu aș spune că această nouă postură a lui Valeriu Ostalep este mai surprinzătoare chiar decât „comunistul” Voronin în rol de candidat al partidului hoțului-oligarh”, a scris Ilia Kiseleov pe canalul său de telegram „Дежурный по Молдове”.


El reamintește că în politica din Republica Moldova sunt posibile orice metamorfoze și plecări de la un partid la altul. „Iar uniunea dintre Voronin și Șor, în genere, este ceva obișnuit”, a scris Kiseleov.


Și alte canale de telegram influente, cum ar fi „Мамалыга и Токана”, au scris că Voronin va fi candidatul pe care va miza Ilan Șor. Coincidențele se țin lanț, scriu canalele de telegram, după ce o altă jurnalistă considerată apropiată de Șor a lansat recent un proiect media și primul invitat al său la emisiune a fost Vladimir Voronin.


https://www.ziarulnational.md

 

Copyright © 2006 – 2020 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram

loading…


blog comments powered by

Istorie
31 August 2020, ora: 10:00

De ce Alexei Mateevici, autorul imnului „Limba noastră”, spunea că vorbim LIMBA ROMÂNĂ?

(Cinci porunci (sfaturi) expuse în Cuvântarea rostită la Primul Congres al Învăţătorilor Moldoveni din Basarabia din 25 mai 1917)


(
)

Citeşte tot articolul

Politică
30 August 2020, ora: 10:49

Ce-a promis și ce-a făcut!? Întrebări fără răspuns la „Raportul de activitate al Președintelui Igor Dodon”

Dodon se laudă într-un raport de 41 de pagini ce a „realizat” în ultimii „3,5 ani”.


(
)

Citeşte tot articolul

Actualitate
30 August 2020, ora: 10:42Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.